Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Aktivnosti u okviru Dnevne bolnice Beograd

Pored primarnog cilja Dnevne bolnice da postigne i održi što bolje mentalno zdravlje svojih korisnika, Dnevna bolnica je usmerena i na razvoj ličnih potencijala, eksternalizaciju talenata, resocijalizaciju i destigmatizaciju osoba sa mentalnim oboljenjima.

U te svrhe, zaposleni Dnevne bolnice su u periodu od 24. februara do 5. marta 2023. godine, uz razumevanje i podršku CEBEF-a, organizovali da njeni korisnici prisustvuju filmskim projekcijama na FEST-u 2023.

Veliki broj naših korisnika pratio je filmske projkcije u MTS dvorani: „Strast života“, „Dalilend“, „Aleluja“, „Žrtva“, „Do kraja života“, „Hurija“ , „Katedrala“, „Negde između“, „Prvi dan mog života„, „Šoljica kafe i nove cipele“, „Totem“, „Zavera u Kairu“.

Nakon filmskih projekcija na grupama u Dnevnoj bolici razgovarano je o utiscima sa pomenutih projekcija. Opšti utisci su veoma pozitivni, te će Dnevna bolnica i u narednom periodu pokušati da u kontinuitetu organizuje posete pacijenata filmskim projekcijama i u okviru redovnog bioskopskog repertoara.

FEST 23

Takođe, u periodu od 06-08.03.2023. godine Dnevna bolnica Beograd organizuje prodajnu izložbu radova pacijenta Dnevne bolnice sa radno-okupacione terapije i izradu čestitki povodom Međunarodnog dana žena. Ova izložba pokazuje kreativnost i talente pacijenata za slikanje, izradu nakita, ručnih radova i ukrasnih predmeta, dekupaž, kviling tehniku i dr.

aktivnosti dnevne bolnice beograd

aktivnosti dnevne bolnice beograd

aktivnosti dnevne bolnice beograd

aktivnosti dnevne bolnice beograd

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.