Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Studijska poseta centrima za mentalno zdravlje u Italiji

U organizaciji Caritasa od 20-23. novembra 2017. godine stručnjaci iz najvećih psihijatrijskih ustanova Srbije posetili su centre za mentalno zdravlje u Italiji. U ime naše klinike u Italiji je boravila pomoćnica direktora za realizaciju razvojnih programa u zajednici Snežana Simović Draganić, master socijalne politike.

Kao gosti Službe za mentalno zdravlje „Bari“ obišli su bolnicu Murđi a Gravini u Apuliji gde su u razgovoru sa načelnikom razmenili iskustva. Zatim su posetili Centar za mentalno zdravlje u Santaremu i u Toritu, Udruženje za zaštitu mentalnog zdravlja i Zajednicu za psihijatrijsku rehabilitaciju i pomoć u regiji Apulja.

studijska poseta

studijska poseta

studijska poseta

studijska poseta

Studijska poseta nastavljena je obilaskom službi za mentalno zdravlje Lokalne zdravstvene stanice u Brindiziju. Tom prilikom su posetili psihijatrijsko odeljenje bolnice u Brindiziju, Dnevni centar pri bolnici i Udruženje „Gulver 180“ koja se bavi različitim projektima iz oblasti mentalnog zdravlja.

Direktori i zaposleni iz brojnih centara za mentalno zdravlje iz provincije Bari su sa našom delegacijom razmenili stručna iskustva u cilju razmatranja mogućnosti dalje stručne saradnje.

studijska poseta

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.