Sociorehabilitacioni centar "Aleja kestenova"

facebook  instagram

Dobrodošli u slikarski atelje

slikarski atelje

U okviru Dnevne bolnice postoji jedna posebna prostorija u kojoj naši korisnici stvaraju magiju. Ta prostorija se zove slikarski atelje. Za korisnike usluga sa odeljenja D, B, A, i E naši korisnici održali su jednu umetničku radionicu. Jedan od korisnika, nekadašnji galerista i veliki poznavaoc umetnosti održao je predavanje o freskoslikarstvu dok je druga korisnica pokazala kako izgleda naš slikarski atelje u kom ona trenutno stvara.

Ona je govorolia o dekorativnom slikarstvu, o tehnikama kojima se služi i prikazala neke od slika, skica i crteža. Za sam kraj ostavili smo vitraž tehniku o kojoj nam je korisnik sa odeljenja, nekadašnji član Dnevne bolnice, detaljnije ispričao.

slikarski atelje

Koriscnici su, kao i svaki put do sada, bili jako zadovoljni onim što su videli i čuli i zatražili još ponešto, a mi ćemo se potruditi da im izadjemo u susret.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.