Psihosocijalna rehabilitacija

facebook  instagram

Poseta Zvezdara teatru

zvezdara teatar

U nedelju, 17. juna naši korisnici sa članovima svojih porodica i specijalnim pedagogom Jovanom su u Zvezdara teatru gledali predstavu " Klaustrofobična komedija" Dušana Kovačevića u režiji Darka Bajića. Malo smo se smejali, malo smo bili ozbiljni, a svakako oduševljeni.

Naši korisnici, kao i većina publike bila je oduševljena glumom Ljubomira Bandovića koga smo gromoglasnim aplauzom pozdravili na kraju predstave. Pored Bandovića tu su bili i Zoran Cvijanović, Slavko Štimac, Marko Janketić i ostali, ništa manje važni. Pored Zvezdara teatra, naši korisnici redovno odlaze u Ustanovu kulture Vuk od kojih svakog meseca dobijamo karte za nekoliko predstava koje se tog meseca igraju tako da svako do njih može da pogleda sve predstave.

zvezdara teatar

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svima koji zajedno sa nama učestvuju u borbi protiv stigmatizacije i našim korisnicima omogućavaju da uživaju u raznim kulturnim manifestacijama.

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.