Sociorehabilitacioni centar "Aleja kestenova"

facebook  instagram

Aktivnosti "Petkom na Adi"

aktivnosti petkom na adi

Sa dolaskom lepog vremena Sociorehabilitacioni centar „Aleja kestenova“ je svoje aktivnosti „Kultura petkom“ zamenio „Petkom na Adi“. U skladu sa latinskom izrekom „Mens sana in corpore sano“ ili „U zdravom telu zdrav duh“, stručni tim Centra trudi se da svojim korisnicima obezbedi fizičku aktivnost u skladu sa njihovim mogućnostima tokom cele godine.

Tokom jeseni i zime, kada vremenske prilike to dozvoljavaju, korisnici odlaze na sportski teren koji se nalazi u sklopu Klinike u Stacionaru Padinska Skela, a tokom proleća i leta posećuju Adu Ciganliju.

aktivnosti petkom na adi

Na Adi Ciganliji se održava treapijska zajednica, a nakon toga se rade vežbe zagrevanja, postavlja se mreža za odbojku i organizuje se meč. Korisnici koji ne igraju odbojku idu u šetnju dobro poznatom maršrutom, kroz zelenilo i hlad, tokom koje se vode konstruktivni razgovori, korisni za sve.

aktivnosti petkom na adi

Nakon provedenog dana u prirodi i na čistom vazduhu korisnici odlaze sa Ade Ciganlije srećni i zadovoljni, sa osećajem blogog umora koji može samo da prija.

aktivnosti petkom na adi

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.