Sociorehabilitacioni centar "Aleja kestenova"

facebook  instagram

Uskršnja priredba i izložba u Stacionaru Padinska Skela

uskrs padinska skela

Povodom Uskršnjih praznika održana je 04.04.2018. godine priredba i prodajna izložba u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” u Stacionaru Padinska Skela.

Priredbu su pripremili korisnici Dnevne bolnice kao i korisnici svih ostalih odeljenja u Stacionaru Padinska Skela uz pomoć specijalnih pedagoga. Program je bio raznolik, bogat muzikom, poezijom, monolozima, glumom i višeglasnim pevanjem uz pratnju muzičkih instrumenata.

uskrs padinska skela

Nakon odgledane priredbe svi posetioci su mogli da pogledaju Uskršnju prodajnu izložbu i kupe predmete i ukrase za uskršnju dekoraciju koje su naši korisnici u okviru radne okupacione terapije napravili.

uskrs padinska skela

Prodajna izložba će biti dostupna za posetioce tokom cele godine.

uskrs padinska skela

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.