Dnevna bolnica - aktivnosti

facebook  instagram

DNEVNA BOLNICA AKTIVNOSTI

Saradnja Dnevne bolnice sa pozorištima

Specijalni pedagozi Dnevne bolnice u Padinskoj Skeli uspostavili su saradnju sa pozorištima u Beogradu sa ciljem obezbeđivanja besplatnih karata za naše korisnike. Saradnja je uspostavljena sa Pozorištem na Terazijama, Narodnim pozorištem, Beogradskim dramskim pozorištem, Madlenijanumom, Ateljeom 212 i Zvezdara teatrom.

Pacijenti su do sada uživali u predstavama kao što su “Pokondirena tikva”, “Izbiračica”, “Kir Janja”, “Dva mirisa ruže”, “Neko drugo veče”, “Suze su OK”, “Dobrodosli u Srbiju”, “Čikago”, “Pozovi me radi užitka”, itd.

Odlazak u pozorište pričinjava zadovoljstvo našim korisnicima i utiče pozitivno na uspešniju socijalnu reintegraciju, resocijalizaciju i borbu protiv stigmatizacije.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.