DB Beograd

facebook  instagram

DB Beograd

Veliki Novogodišnji koncert Dnevne bolnice

„Prim. dr Milinko Bjelogrlić-Miga“

U Svečanoj sali Dnevne bolnice održan je 27. decembra 2016. godine tradicionalni novogodišnji koncert benda Dnevne bolnice PINK FROJD i LITERALNE SEKCIJE uz izložbu radova pacijenata.

Bend Pink Frojd, koga čine korisnici psihijatrijskih usluga zajedno sa osobljem, osnovan je u okviru muzičke sekcije naše Dnevne bolnice u decembru 2015. godine. Članovi benda su od tada imali dva solistička koncerta, nekoliko javnih nastupa, nastupa na promocijama knjiga i na otvaranju izložbi slika.

Literalna sekcija postoji od osnivanja Dnevne bolnice i aktivno svakodnevno radi, a jednom nedeljno nastupa pred članovima terapijske zajednice.

Opširnije...

Akcija "Kulturna destigmatizacija"

kulturna destigmatizacija

U Dnevnoj bolnici - Beograd u toku je Jesenja AKCIJA „KULTURNA DESTIGMATIZACIJA“. Imamo veliki odziv pozorišta (Akdemija28, Jugoslovensko dramsko pozorište, Pozorište Slavija...) od kojih smo dobili niz besplatnih karata za predstave. U planu je već tradicionalna poseta predstojećem sajmu knjiga, izložbe i druga dešavanja.

Opširnije...

Aktivnosti povodom Uskršnjih praznika

uskrsnji praznik

Povodom Uskršnjih praznika, Dnevna bolnica Beograd organizovala je izložbu i humanitarnu prodaju radova pacijenata u sali Dnevne bolnice.

Opširnije...

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.