Sociorehabilitacioni centar "Aleja kestenova"

Proslava Međunarodnog dana žena u stacionaru Padinska Skela

proslava 8 mart padinska skela

Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta korisnici Dnevne bolnice zajedno sa korisnicima psihijatrijskih usluga sa E, B i D odeljenja organizovali su malu priredbu. Iako je 8. mart posvećen ženama, želeli su da naprave proslavu koja bi ulepšala taj dan svima, ne samo nežnijem polu.

Recitovali su, svirali, pevali, izvodili skečeve i svima izmamili osmeh na lice. Nakon priredbe korisnici su uživali u zakusci i lepoj muzici.

Opširnije...

Poseta Muzeju Nikole Tesle

poseta muzeju nikole tesle

U petak 02.03.2018. godine naši korisnici su zajedno sa specijalnim pedagozima posetili Muzej Nikole Tesle. Prema rečima kustosa postavka u muzeju se smatra jedinstvenom pošto je Sava Kosanović, jedini Teslin naslednik, preneo čitavo naučnikovo vlasništvo u Beograd 1951. godine. Naši korisnici su imali priliku da vide najveću zbirku Teslinih spisa i dokumenta, urnu sa posmrtnim ostacima, kojoj je posvećena posebna prostorija kao i radne modele Teslinih izuma.

Opširnije...

Posete pozorištima u februaru 2018. godine

posete pozoristima februar 2018

Tokom februara zahvaljujući Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ i Zvezdara teatru naši korisnici i članovi njihovih porodica su imali priliku da uživaju u sledećim predstavama: Od A do Da, Brak ustari ljubav, Demon i prorok, Pu spas za sve nas, Ukalupljivanje, Iluzije, I ostali i Savršen kroj.

Posebno su istakli predstavu „I ostali“ upravo zbog toga što se bavi manjinama u našem društvu i odnosom većine prema njima.

Opširnije...

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Todorović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.